Diner

MAANDELIJKS WISSELEND MENU

3 gangenmenu € 25,-

Voorgerecht

OOSTERSE COURGETTEROLLETJES MET ZALM EN AVOCADO

Hoofdgerecht

DIAMANTHAAS MET RODE WIJN-HONING TIJMSAUS

Nagerecht

VLOEIBAAR CHOCOLADETAARTJE MET CARAMEL EN VANILLE IJS

Voorgerechten

Scarlatti's tomatensoep met basilicumroom

5,50

Courgettesoep met geitenkaas

5,50

In knoflookroom gegaarde champignons

MET GEGRATINEERDE PARMEZAAN

8,00

Gepelde gamba's in kerrie-pernodsaus

11,25

Gemarineerde Noorse zalm

MET RODE BIET EN EEN CRÈME VAN MIERIKSWORTEL

9,50

Huisgesneden rundercarpaccio

MET PESTO, PIJNBOOMPITTEN, RUCOLA, SEMI ZONGEDROOGDE TOMAAT EN PARMEZAAN

10,50

Licht gerookte entrecôte

MET SPAANSE PEPER, HAZELNOOT, AMANDEL EN OLIJFOLIE

9,50
MAALTIJDSALADES GERSERVEERD MET BROOD EN GEZOUTEN ROOMBOTER

Salades

Gravad Lax

RIVIERKREEFTSTAARTJES, GEROOKTE FOREL EN MOSTERD-DILLESAUS

17,50

Huisgesneden rundercarpaccio

MET PESTO, RUCOLA, PIJNBOOMPITTEN, SEMI ZONGEDROOGDE TOMAAT EN PARMEZAAN

16,50

Geitenkaas uit de oven

MET HONING, APPEL, NOTEN EN BASILICUMOLIE

15,50
ONZE HOOFDGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET FRITES EN GROENTEN

Hoofdgerechten

Vegetarische lasagne

MET SEIZOENSGROENTEN EN PARMEZAAN

16,00

Zalmfilet uit de oven

MET KRUIDENKORST EN BEURRE BLANC

18,50

Krokant gebakken kabeljauw

MET ZEEKRAAL EN MILDE MOSTERDSAUS

18,50

Hamburger Scarlatti

210 GRAM RUNDERBURGER MET RÖSTI, CRISPY BACON, CHEDDAR, TOMAAT, AUGURK EN SLA

16,50

Spareribs gelakt met zoete marinade

MET KNOFLOOKSAUS EN CHILI-BBQSAUS

17,50

Varkenshaas

GEVULD MET BRIE EN SERRANOHAM

17,50

Entrecôte

MET PEPERSAUS

18,75

Nagerechten

Losgeslagen appeltaart

MET KANEELIJS

7,50

Crème brullée

MET COINTREAU EN BLOEDSINAASAPPELIJS

8,00

Choco duo

MELK- EN WITTE CHOCOLADEMOUSSE MET VANILLESAUS

7,00

Koffie compleet

KOFFIE OF THEE MET DIVERSE LEKKERNIJEN

7,00