Borrelarrangementen

Om de avond soepel te laten verlopen spreken wij van te voren graag af van welke mogelijkheden u gebruik wenst te maken.

 

Alle consumpties worden aangeslagen en op basis van werkelijk verbruik verrekend. De prijzen van enkele van de meest bestelde consumpties zijn:

Pils (vaasje) = €3,50, fles wijn (wit en rood) = vanaf €28,50, frisdrank = €3,30.

Op verzoek zetten wij wijn- en waterflessen op tafel. Mocht u water op tafel wensen, zetten wij zowel Acqua Panna (plat) als San Pellegrino (bruis) voor u neer zodat mensen dit zelf kunnen pakken. Hiervoor brengen we € 6,50 per fles in rekening. Voor de wijnen zetten wij dan vaak een aantal witte en rode flessen voor u klaar. Deze worden alleen aangeslagen op de rekening als ze daadwerkelijk geopend zijn. Onze wijnen zijn een witte Chardonnay (€28,50), Verdejo (€31,50) of Pinot Grigio (€31,50) en een rode Merlot (€30,-), Tempranillo (€30,-) of Primitivo (€32,50). Uiteraard kunt u altijd even langskomen om de wijnen te proeven en andere mogelijkheden te bespreken. De overige dranken kunnen worden besteld bij de bediening.

Wij bieden tevens de mogelijkheid om de avond sprankelend te beginnen met een welkomstdrankje zoals Prosecco (€ 5,75 per glas) of een Cocktail (€7,50 per cocktail)

Graag vernemen wij van te voren welke dranken wel en welke dranken niet geserveerd mogen worden op de avond zelf. Denk bijvoorbeeld aan speciaal bieren, 0.0 bieren, cocktails, buitenlands gedistilleerd, enz.

U kunt tevens gebruik maken van de tap die wij in de Heerenkamer hebben staan.

Een fust van 20 liter kost € 240,- en u kunt er ongeveer 80 vaasjes mee tappen (uw voordeel is € 0,50 per vaasje).

Voor groepen hanteren wij standaard een verplichte keuze in groepsmenu’s, dit om de snelheid van de keuken te bevorderen. Het is hierbij wel van belang dat er per groep keuze gemaakt wordt uit één van beide arrangementen. Wij ontvangen heel graag een week van te voren uw arrangementkeuze en daarnaast vernemen wij graag uiterlijk 2 dagen van te voren het definitieve aantal personen, daarna wordt het laatst doorgegeven aantal in rekening gebracht.

_________________________________________________________

Scarlatti borrelarrangement (€6 p.p.)

Nootjes op tafel

3 x rondgang bittermix: Bitterballen/Mozzarella sticks/Risottoballen/Bospaddenstoelen kroketjes

_________________________________________________________

(Luxe) Scarlatti borrelarrangement (€9 p.p.)

Nootjes en tortillachips met salsa en guacamole op tafel

Ronde 1: Albondigas | gehaktballetjes in tomatensaus (ook Vega mogelijk) | &  Calamaris | met aïoli |

Ronde 2: Patatas fritas met truffelmayonaise

Ronde 3: mix van Bitterballen/Mozzarella sticks/Risottoballen/Bospaddelstoelen kroketjes

_________________________________________________________

 

Tevens kunt u gebruik maken van onze beamer. De kosten hiervoor bedragen €25,-.

De kosten voor een borrel zijn afhankelijk van de invulling. De minimale besteding bedraagt €550,-. Indien dit bedrag niet wordt gehaald, wordt de rekening aangevuld met “zaalhuur”.

 

*De sluitingstijd is van zondag tot donderdag om 00:00 en op vrijdag en zaterdag om 01:00 uur. Dan moet de Heerenkamer leeg zijn.

*Versieren mag uiteraard, maar niet met confetti i.v.m. de schoonmaakkosten/werkzaamheden.

*Prijzen en arrangementen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

*Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) kunt u via de link bekijken. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.