Borrelarrangementen

Wij bespreken graag van tevoren uw wensen om de avond soepel te laten verlopen. Hieronder vindt u meer informatie over onze mogelijkheden en bijbehorende prijzen.

_________________________________________________________

Dranken

Alle consumpties worden aangeslagen en op basis van werkelijk verbruik verrekend. De prijzen van enkele van de meest bestelde consumpties zijn:

Pils (vaasje) €3,70

Fles wijn (wit, rosé en rood) vanaf €28,50

Frisdrank €3,50

 

Flessen wijn en water kunnen wij op uw verzoek op tafel zetten. Deze worden alleen in rekening gebracht als de fles geopend is.

Indien u flessen water op tafel wenst, dan zetten wij zowel Acqua Panna (plat) als San Pellegrino (bruisend) neer (€6,50 per fles).

Voor de wijnen zetten wij dan vaak een aantal flessen voor u klaar. Deze worden alleen aangeslagen op de rekening als ze daadwerkelijk geopend zijn. De witte wijnen die wij schenken zijn Chardonnay (€28,50), Verdejo (€31,50) of Pinot Grigio (€31,50). Onze rosé wijnen zijn Pinot Grigio (€31,50) en Tempranillo (€28,50). De rode wijnen die wij schenken zijn Merlot (€30,-), Tempranillo (€30,-) of Primitivo (€32,50). Uiteraard kunt u altijd even langskomen om de wijnen te proeven en andere mogelijkheden te bespreken.

 

Wilt u de avond feestelijk beginnen met een welkomstdrankje? Wij kunnen bijvoorbeeld prosecco (€ 5,75 per glas) of een cocktail (€7,50 per glas) serveren aan uw gasten bij binnenkomst.

 

Wij kunnen een tap in de Heerenkamer plaatsen, zodat u zelf bier kunt tappen. Een fust van 20 liter kost € 260,-. Daar kunt u ongeveer 80 vaasjes uit tappen. U bespaart met deze tap €0,25 per vaasje. Een fust wordt alleen in rekening gebracht als deze aangebroken is.

 

Overige dranken kunnen worden besteld bij de bediening. Indien bepaalde dranken (zoals speciaalbieren, cocktails, etc.) niet geserveerd mogen worden op de avond, dan vernemen wij dit graag van tevoren.

_________________________________________________________

Borrelhapjes

Groepen vragen wij een keuze te maken uit één van de twee onderstaande borrelarrangementen. Wij ontvangen graag een week van te voren uw arrangementkeuze. Daarnaast vernemen wij graag uiterlijk 2 dagen van te voren het definitieve aantal personen, daarna wordt het laatst doorgegeven aantal in rekening gebracht.

 

Scarlatti borrelarrangement (€6 p.p.)

Op tafel: nootjes

3 x rondgang mix van bitterballen, mozzarellasticks, risottoballen en bospaddelstoelenkroketjes

 

Luxe borrelarrangement (€9 p.p.)

Ook vegetarisch mogelijk

Op tafel: nootjes en tortillachips met salsa en guacamole

Ronde 1: albondigas en calamares met aioli

Ronde 2: patatas fritas con trufa met truffelmayonaise en overjarige kaas

Ronde 3: mix van bitterballen, mozzarellasticks, risottoballen en bospaddelstoelenkroketjes

_________________________________________________________

Beamer

U kunt gebruik maken van onze beamer. De kosten hiervoor bedragen €25,-.

_________________________________________________________

Minimale besteding

De minimale besteding bedraagt €550,- op zondag t/m donderdag en €700,- op vrijdag en zaterdag. De rekening wordt aangevuld met zaalhuur als de minimale besteding niet wordt gehaald.

_________________________________________________________

*De sluitingstijd is van zondag tot donderdag om 00:00 en op vrijdag en zaterdag om 01:00 uur. Dan moet de Heerenkamer leeg zijn.

*Versieren mag uiteraard, maar niet met confetti i.v.m. de schoonmaakkosten/werkzaamheden.

*Prijzen en arrangementen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

*Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) kunt u via de link bekijken. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.