Diner

MAANDELIJKS WISSELEND MENU

3 gangenmenu €25,-

Voorgerecht

SALADE VAN GEBRADEN KALFSMUIS MET GROENE ASPERGES EN EEN DRESSING VAN SAFFRAAN & HUISGEDROOGDE TOMAAT

Hoofdgerecht

KABELJAUWFILET MET DILLESAUS

Nagerecht

ADVOCAAT PARFAIT MET PURE CHOCOLADE

Voorgerechten

Franse uiensoep

MET EEN KAASCROUTON

5,50

Pompoensoep

VAN GEROOSTERDE POMPOEN MET CRÈME FRAÎCHE

6

Vegetarische carpaccio

VAN CHIOGGIABIET MET VERSE VIJGEN, RICOTTA EN BALSAMICO

8,25

Loempia van zachte geitenkaas

OP EEN OOSTERSE SALADE VAN ZOETZURE GROENTEN

8,50

Zacht gegaard buikspek

USA STIJL

9

Carpaccio

VAN GEROOKTE RUNDERBIEFSTUK MET ROMIGE TRUFFELDRESSING

9,50

Rillette van gestoomde makreel

MET ROZEVAL AARDAPPELS, SJALOT EN APPEL

9
MAALTIJDSALADES GESERVEERD MET BROOD EN GEZOUTEN ROOMBOTER

Salades

Geitenkaas

MET APPEL, WALNOOT, CHERRYTOMAAT EN GEBAKKEN PADDENSTOELTJES

15,50

Vissalade

MET GRAVAD LAX, RIVIERKREEFTSTAARTJES, GEROOKTE FOREL EN MOSTERD-DILLE SAUS

16,50

Thai Beef

MET BOSUI EN CASHEWNOOTJES

16,50
ONZE HOOFDGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET FRITES EN GROENTEN

Hoofdgerechten

Canneloni

GEVULD MET EEN SPINAZIE-PADDENSTOELENRAGOUT, GEGRATINEERD MET BECHAMEL EN PECORINO

16,50

Duo van het scharrelvarken

ZACHT GEGAARDE PROCUREUR EN GEBAKKEN MEDAILLON OP OOSTERSE WIJZE

17,50

Gegrilde zalmfilet

MET SAFFRAANBOTER

18

Schelvisfilet

OP DE HUID GEBAKKEN MET SCHAALDIERENSAUS

18

Eendenborst

MET EEN KROKETJE VAN CONFIT DE CANARD, GEROOSTERDE BIET EN EEN JUS VAN SINAASAPPEL

19

Hamburger Scarlatti XXL

RUNDERBURGER MET RÖSTI, CRISPY BACON, CHEDDAR, TOMAAT, AUGURK EN SLA

16,50

Spareribs

GELAKT MET ZOETE MARINADE, GESERVEERD MET SALADE, KNOFLOOKSAUS EN CHILI-BBQSAUS

17,50

Nagerechten

Parfait

VAN BUTTERSCOTCH MET AMANDELKLETSKOP

7,50

Huisgemaakte brownie

MET BANANENIJS

7,50

Creme Catalana

MET HUISGEDRAAID MANDARIJNENROOMIJS

7,50

Koffie compleet

KOFFIE OF THEE MET DIVERSE LEKKERNIJEN

7,00