Diner

VOORGERECHTEN

SOEP VAN GEROOSTERDE PAPRIKA EN TOMAAT

GESERVEERD MET FOCACCIA

8

SOEP VAN HET MOMENT

GESERVEERD MET FOCACCIA

8

BAGNA CAUDA UIT PIEMONT

ZACHTE KNOFLOOK-ANSJOVISDIP | BROOD | GROENTEN

11

FABADA

KRACHTIGE STOOFPOT | CHORIZO | PANCETTA | TOMAAT | WITTE BONEN | BROOD

12

PURE CON TRUFA NEGRA

AARDAPPELPUREE | ROOMBOTER | ZACHT GEKOOKT EI | ZWARTE TRUFFEL

12

RADICCHIO E TONNO

GEROOSTERDE RADICCHIO | FRISSE TONIJNSAUS

12

MAALTIJDSALADES

SALMON

PASTA | DOPERWTENPESTO | GEPOCHEERDE ZALM

18

SERRANO

SERRANOHAM | ZACHTGEKOOKT EI | PECORINO | BROOD

18
VANAF 2 PERSONEN

KAASFONDUE

KLASSIEKE KAASFONDUE

GESERVEERD MET BROOD EN GROENTEN

22.5 P.P.

ITALIAANSE PLANK

GEDROOGDE HAM | MORTADELLA | SALAMI

8

SPAANSE PLANK

PATATAS BRAVAS | NACHO’S | ALBONDIGAS

8

PATATAS BRAVAS OF NACHO’S

3.5

ALBONDIGAS

4 STUKS

4.5

EXTRA KAAS

PER PORTIE VOOR 2 PERSONEN

10

EXTRA SMAAK

TRUFFEL OF BLAUWE KAAS OF ITALIAANS

2.5 P.P.

HOOFDGERECHTEN

LASAGNA AUTUNNO

PADDENSTOELEN | TRUFFEL | TIJM | RICOTTA

18

LOMBATA PESTO

GEGRILDE ENTRECOTE | PESTO | PARMEZAAN | PITTENMIX

22

HAMBURGER ITALIANO

ITALIAANS GEKRUIDE RUNDERBURGER | MOZZARELLA | SALSA BRAVA | ITALIAANSE BOL

16

POLLO AL LIMONE

KIPPENDIJ | CITROEN | KNOFLOOK | PETERSELIE

17

KABELJAUW MARBELLA

GEBAKKEN KABELJAUW | OLIJVEN | PRUIMEN | WITTE WIJN

21

CACCIUCCO

TOSCAANSE VISSTOOFSCHOTEL | SCHELPDIEREN | TOMAAT | BROOD

20

SIDES

PASTA AGLIO E OLIO

OLIJFOLIE | KNOFLOOK

5

PATATAS BRAVAS

SALSA BRAVA | AIOLI

5

VENDURE AL FORNO

GROENTEN UIT DE OVEN

5

COEUR DE BOEUF

TOMAAT | BASILICUMOLIE | ZWART KNOFLOOKZOUT | BROOD

5

TORTILLA DE PATATAS

ZOETE AARDAPPELTAART | EI | GROENTEN | KAAS

5

PATATAS FRITAS

MAYONAISE

5

PAN TOSTADO

GEROOSTERD BROOD

2

DESSERT

TIRAMISU INVIERNO

MET WINTERSE SPECERIJEN

8.5

SAN SEBASTIAN TORTE QUESO

“BURNT” CHEESECAKE | VANILLEIJS

7.5

CHURROS

KANEELIJS | CHOCOLADESAUS

9.5