Diner

MAANDMENU € 25,-

VOORGERECHT

MET GEITENKAAS GEVULDE VIJG IN PARMAHAM. UIT DE OVEN MET BASLAMICOSTROOP

HOOFDGERECHT

RODE POONFILET MET KNOLSELDERIJCRÈME EN BEURRE BLANC

NAGERECHT

APPELTAARTPARFAIT MET GECARAMELISEERDE APPEL EN VANILLESAUS

Voorgerechten

Tataki van rundvlees

met salade van cherrytomaat, basilicumcreme en parmezaan

9,25

Tarte Tatin

van witlof met geitenkaas en balsamico

7,75

Feta in filodeeg

gebakken met tomatenjam en sinaasappel

7,75

Fettuccine

met gebakken gamba's, spaanse peper, knoflook en koriander

9,50

Proeverij van voorgerechten

vanaf 2 personen

10,00

Soep van het moment

5,50

Salades

Lauwwarme quinoasalade

MET FETA, ROERGEBAKKEN GROENTEN EN CASHEWNOTEN

13,50

Salade met Thais gemarineerde runderreepjes

MET PAPRIKA EN UI

16,50

Hoofdgerechten

Tournedos van ossenhaas

MET BEARNAISE SAUS

23,50

Op de huid gebakken zalm let

MET SAUS VAN KRUIDENMOSTERD

17

Scarlatti’s XXL Black Angus burger

MET BACON, RÖSTI EN CHEDDAR

16,50

Fregola

MET FRUITS DE MER, KABELJAUW EN GARNALENSAUS

18

Vegetarisch lasagne

MET VERSE GROENTEN

16,50

Veggie burger van zoete aardappel

MET COUSCOUS EN KIKKERERWTEN

16,50

Runderribeye

MET GECONFIJTE KNOFLOOK EN RODE WIJNSAUS

18,50

Nagerechten

Homemade churros

MET CHOCOLADESAUS EN VANILLE-IJS

7,50

Koffieparfait

MET CARAMELSAUS EN AMANDELTUILLES

7,50

Stoofperen crème brullée

MET SPECULAAS-IJS

7,50

Koffie met zoetigheden

7,00