Diner

Alle gerechten zijn ook los te bestellen

MAANDMENU € 25,-

VOORGERECHT

Nicoise salade met verse tonijn en een wafel van honing & sesam

HOOFDGERECHT

Varkenshaas langzaam gegaard met grove mosterdsaus

NAGERECHT

Taartje van yoghurt en verse aardbeien

Voorgerechten

Caprese

met verse basilicum, pijnboompitjes en olijfolie

8,25

Carpaccio van gebraden runderbiefstuk

met truffelmayonaise, parmezaanse kaas en pitjesmix

9,50

Knoflookchampignons

uit de oven met oude leidsche kaas

8,00

Gebakken gamba's

met geroosterde bloemkool en een saus van rode curry

9,50

Soep van het moment

altijd keuze uit twee soepen

5,75

Salades

Salade gerookte zalm

met avocado, gekookt ei en mosterd-dillesaus

14,75

Thai beef salade

met gebakken runderreepjes, paprika en rode ui in een marinade op basis van ketjap en gember

16,50

Salade geitenkaas

met geroosterde puntpaprika, zoete aardappel en honing-tijmsaus

13,75

Hoofdgerechten

Tarte tatin

van aardappel, paprika en tomaat met Parmezaanse kaas en balsamico

16,50

Vangst van de dag

bereid op de manier van de chef

18,50

Satéspies

van kippendij met atjar, kroepoek en frites

16,50

Gevulde aubergine

met pompoencouscous en abdijkaas

17,00

Zalmfilet met kruidenkorst

uit de oven met een saus van spekjes, witte wijn en sjalot

18,75

Scarlatti's XXL burger

met crispy bacon, cheddar, tomaat, augurk, sla, frites en sauzen

16,50

Malse kogelbiefstuk

met klassieke stroganoffsaus

18,75

Nagerechten

Parfait

van witte en pure chocolade

7,50

Aardbeien Romanoff

met huisgemaakt vanille-ijs

7,50

Klassieke crème brûlée

met huisgemaakt Bastogne-ijs

7,50

Koffie met zoetigheden

7,00