VOORGERECHTEN

SOEP VAN GEROOSTERDE PAPRIKA EN TOMAAT
GESERVEERD MET FOCACCIA
8
SOEP VAN HET MOMENT
GESERVEERD MET FOCACCIA
8
BAGNA CAUDA UIT PIEMONT
ZACHTE KNOFLOOK-ANSJOVISDIP | BROOD | GROENTEN
11
FABADA
KRACHTIGE STOOFPOT | CHORIZO | PANCETTA | TOMAAT | WITTE BONEN | BROOD
12
PURE CON TRUFA NEGRA
AARDAPPELPUREE | ROOMBOTER | ZACHT GEKOOKT EI | ZWARTE TRUFFEL
12
RADICCHIO E TONNO
GEROOSTERDE RADICCHIO | FRISSE TONIJNSAUS
12
MAALTIJDSALADES

SALMON
PASTA | DOPERWTENPESTO | GEPOCHEERDE ZALM
18
SERRANO
SERRANOHAM | ZACHTGEKOOKT EI | PECORINO | BROOD
18
VANAF 2 PERSONEN
KAASFONDUE

KLASSIEKE KAASFONDUE
GESERVEERD MET BROOD EN GROENTEN
22.5 P.P.
ITALIAANSE PLANK
GEDROOGDE HAM | MORTADELLA | SALAMI
8
SPAANSE PLANK
PATATAS BRAVAS | NACHO’S | ALBONDIGAS
8
PATATAS BRAVAS OF NACHO’S
3.5
ALBONDIGAS
4 STUKS
4.5
EXTRA KAAS
PER PORTIE VOOR 2 PERSONEN
10
EXTRA SMAAK
TRUFFEL OF BLAUWE KAAS OF ITALIAANS
2.5 P.P.
HOOFDGERECHTEN

LASAGNA AUTUNNO
PADDENSTOELEN | TRUFFEL | TIJM | RICOTTA
18
LOMBATA PESTO
GEGRILDE ENTRECOTE | PESTO | PARMEZAAN | PITTENMIX
22
HAMBURGER ITALIANO
ITALIAANS GEKRUIDE RUNDERBURGER | MOZZARELLA | SALSA BRAVA | ITALIAANSE BOL
16
POLLO AL LIMONE
KIPPENDIJ | CITROEN | KNOFLOOK | PETERSELIE
17
KABELJAUW MARBELLA
GEBAKKEN KABELJAUW | OLIJVEN | PRUIMEN | WITTE WIJN
21
CACCIUCCO
TOSCAANSE VISSTOOFSCHOTEL | SCHELPDIEREN | TOMAAT | BROOD
20
SIDES

PASTA AGLIO E OLIO
OLIJFOLIE | KNOFLOOK
5
PATATAS BRAVAS
SALSA BRAVA | AIOLI
5
VENDURE AL FORNO
GROENTEN UIT DE OVEN
5
COEUR DE BOEUF
TOMAAT | BASILICUMOLIE | ZWART KNOFLOOKZOUT | BROOD
5
TORTILLA DE PATATAS
ZOETE AARDAPPELTAART | EI | GROENTEN | KAAS
5
PATATAS FRITAS
MAYONAISE
5
PAN TOSTADO
GEROOSTERD BROOD
2
DESSERT

TIRAMISU INVIERNO
MET WINTERSE SPECERIJEN
8.5
SAN SEBASTIAN TORTE QUESO
“BURNT” CHEESECAKE | VANILLEIJS
7.5
CHURROS
KANEELIJS | CHOCOLADESAUS
9.5