Diner

Alle gerechten zijn ook los te bestellen

MAANDMENU € 25,-

VOORGERECHT

Loempia van geitenkaas met cranberry compote

HOOFDGERECHT

Stoofpotje van wild zwijn met paddenstoeltjes en hete bliksem

NAGERECHT

Een keuze van ons dessertplateau

Voorgerechten

Crème brûlée van geitenkaas

met krokant notenbrood en perenjam

8,25

Carpaccio van gebraden runderbiefstuk

met truffelmayonaise, parmezaanse kaas en pitjesmix

9,50

Knoflookchampignons

uit de oven met oude leidsche kaas

8,00

Gambas al ajillo

in knoflookolie met Spaanse peper

9,50

Soep van het moment

altijd keuze uit twee soepen

5,75

Salades

Salade gerookte zalm

met avocado, gekookt ei en mosterd-dillesaus

14,75

Thai beef salade

met gebakken runderreepjes, paprika en rode ui in een marinade op basis van ketjap en gember

16,50

Salade geitenkaas

met geroosterde puntpaprika, zoete aardappel en honing-tijmsaus

13,75

Hoofdgerechten

Shakshuka

PANNETJE UIT DE OVEN MET GRIEKSE GROENTEN, FETA, GEPOCHEERD EI EN HUISGEMAAKT PITABROOD

16,50

Vangst van de dag

bereid op de manier van de chef

18,50

Rib-eye 200 gram

met saus van gekonfijte sjalot en rode wijn

19,75

Lasagne

van knolselderij met zoete aardappel, puntpaprika en blauwe kaas

17,00

Zalmfilet met kruidenkorst

uit de oven met een saus van spekjes, witte wijn en sjalot

18,75

Scarlatti's XXL burger

met crispy bacon, cheddar, tomaat, augurk, sla, frites en sauzen

16,50

Nagerechten

Dessertschaal

dagelijks wisselend, altijd huisgemaakt!

1 portie

3,00

3 porties

7,50

Bolletje ijs

lekker huisgedraaid

2,25