Diner

Alle gerechten zijn ook los te bestellen

MAANDMENU € 25,-

VOORGERECHT

Rouleau van zalm en garnalen en rivierkreeft

HOOFDGERECHT

Stoofpotje van varkenswang en stamppotje boerenkool

NAGERECHT

Taartje van sinaasappel en chocolade

Voorgerechten

Cannelloni

van knolselderij met geitenkaasmousse en compote van cherrytomaatjes

8,25

Carpaccio van gebraden runderbiefstuk

met truffelmayonaise, parmezaanse kaas en pitjesmix

9,50

Knoflookchampignons

uit de oven met oude leidsche kaas

8,00

Carpaccio van avocado

met rode pepermayo en tempura gamba

9,50

Soep van het moment

altijd keuze uit twee soepen

5,75

Salades

Salade gerookte zalm

met avocado, gekookt ei en mosterd-dillesaus

14,75

Thai beef salade

met gebakken runderreepjes, paprika en rode ui in een marinade op basis van ketjap en gember

16,50

Salade geitenkaas

met geroosterde puntpaprika, zoete aardappel en honing-tijmsaus

13,75

Hoofdgerechten

Shakshuka

PANNETJE UIT DE OVEN MET GRIEKSE GROENTEN, FETA, GEPOCHEERD EI EN HUISGEMAAKT PITABROOD

16,50

Vangst van de dag

bereid op de manier van de chef

18,50

Rib-eye 200 gram

met saus van gekonfijte sjalot en rode wijn

19,75

Knolselderij sous vide met abdijkaas

met gegrilde portobello, pompoencreme, zoete aardappelwedges en truffeljus

17,00

Zalmfilet met kruidenkorst

uit de oven met een saus van spekjes, witte wijn en sjalot

18,75

Scarlatti's XXL burger

met crispy bacon, cheddar, tomaat, augurk, sla, frites en sauzen

16,50

Nagerechten

Bokkenpootjesparfait

met amandelcrumble en pure chocolade

7,50

American Pancakes

van pompoen met maple syrup en home made vanille ijs

7,50

Klassieke crème brûlée

met huisgemaakt Bastogne-ijs

7,50

Koffie met zoetigheden

7,00