Over ons

Vanaf de jaren 80 is Scarlatti uitgegroeid tot een begrip in Leiden en omstreken. De toenmalige eigenaar was groot fan van Giuseppe Domenico Scarlatti, een Italiaanse componist uit de 18e eeuw. Zijn voorliefde voor Scarlatti’s muziek toonde hij door zijn theehuis te vernoemen naar zijn lievelingscomponist. Later is Scarlatti uitgegroeid van een theehuis naar een restaurant met een Franse, Nederlandse en internationale keuken. We hebben de naam behouden vanwege de speciale plek die het in de harten heeft van de vele vaste gasten die er al jaren komen.

Onze naamsbekendheid hebben we grotendeels te danken aan ons knusse restaurant, ons grote terras waar de hele dag de zon schijnt, de gevarieerde menukaart, onze sfeervolle Heerenkamer en niet te vergeten; onze enthousiaste medewerkers.

Onze keuken

Onze keuken is van maandag tot en met zondag geopend vanaf 11:00 uur. We hebben een gevarieerde menukaart met gerechten uit de Nederlandse, Franse en internationale  keuken. Je kunt bij ons terecht voor zowel lunch als diner, en  lekker borrelen kan natuurlijk ook! Omdat wij met verse producten werken, varieert onze menukaart per seizoen. Kijk op onze lunch– en dinerkaarten om te zien welke gerechten we op dit moment serveren!

Probeer ook eens

Restaurant Scarlatti is onderdeel van Santé Hospitality. Neem ook eens een kijkje bij onze collegabedrijven: Pipa Streetfood Bar, Lab071 en Boutique Hotel d’Oude Morsch.